Over Thimo

Ondernemer en autodidact.

In 2007 begon mijn ondernemersreis met pieken en dalen, zoals het leven zelf. Ik heb veel geleerd en ontdekt. Mijn doel is om met name ondernemers en starters te helpen hun dromen en doelen waar te maken. De juiste vragen te stellen zodat je kunt ontdekken wat je wilt met je leven en hoe je deze succesvol kunt maken.

Want meer geluk en succes creëren is niet moeilijk, als je weet hoe ;-).

DE HOOGTEPUNTEN

Hier vertel ik iets meer over mijzelf.


7 dagen per week

en 16 uur per dag

Het leven is niet vlekkeloos te plannen.
Ik heb diverse bedrijven opgezet, van verhuur en catering tot software, reclame en zelfs een bezorgservice voor lokale winkels.

7 dagen per week werken, 16 uur per dag!

Als de snelwegen nog leeg waren en iedereen lag te slapen, dan was ik alweer onderweg naar mijn werk.

Zelfs met een gezin thuis was ik altijd aan het werk.


Een aanrijding 

en stomme pech

De aanrijding in 2016 van mijn vader op zijn fiets door een auto zette onze levens (even) op z’n kop. Je wordt weer even met beide voeten op aarde gezet. Hersenletsel en een lang revalidatietraject. Hij is er nog, maar de oude zal hij nooit meer worden.

Zomer 2020 kreeg onze dochter van 6 maanden hersenvliesontsteking. Dit kan iedereen overkomen en is domme pech. Dagenlang in onzekerheid geleefd of ze het zou overleven. Gelukkig was ze sterk en is zij nog bij ons. Ook zij heeft hersenletsel hieraan overgehouden.

Aan beide gevallen worden we 24/7 herinnert, dat veel energie vraagt maar wat je onvoorwaardelijk en zonder twijfel geeft. Het leven gaat ook gewoon door.


We hebben het

onder controle

Het leven zit vol pieken en dalen, het zal nooit rustig zijn en dat is misschien maar goed ook. Je hebt af en toe nieuwe dingen nodig, je hebt af en toe verandering nodig om te voelen dat je leeft.

Ook al is dat niet leuk, dat hoort bij het leven. Op dit moment heb ik samen met mijn gezin alles onder controle. En natuurlijk is dit niet perfect en natuurlijk loopt het wel eens anders dan we gepland hebben, maar we komen er allemaal wel.

We lachen veel en we maken ons niet meer druk dan nodig.


Ooit op een dag

bestaat niet

Dit is precies waar ik nu de aandacht op wil leggen. Je kunt nog zoveel in en aan je bedrijf willen werken, maar als jij plots wegvalt, wat blijft er dan van je bedrijf over?

“Als ik later oud ben dan ga ik wel…”
“Dit jaar lukt mij niet, maar volgende jaar dan…”
“Deze maand komt mij slecht uit, volgende maand moet het lukken…”


Mijn Filosofie:

Het leven zit vol veranderingen. Het is belangrijk om te beginnen met wat je hebt en niet te wachten op het perfecte moment. Ik help je om grip te krijgen op je leven en je bedrijf.

Wat doe ik tegenwoordig?